Horten Quiltelag

Anno 1996

Om oss

Horten Quiltelag ble stiftet 22. mai 1995 av 5 "lappefrelste" damer på Apenesgården.  11. mars 1996 ble det 1. offisielle møtet holdt, og i mai hadde laget 35 registrerte medlemmer. I dag er dette økt til rundt 56 medlemmer.

2. mandag i hver måned treffes vi kl. 19:00 på Borre Idrettshus, Trimveien, til uformelle møter.

På våre møter har vi faste innslag med informasjon fra styret, "Ordet fritt" hvor man kan komme med egen informasjon og informasjon fra våre komitéer. Dessuten har vi "Vis og fortell" hvor medlemmene viser sine arbeider, store som små. Dette er en ekstra inspirasjon fos oss alle. Halveis ut i møtene har vi pause med kaffe og loddsalg. Gevinstene er relatert til Quilting.

Lokale quiltebutikker og "gjestebutikker" tar med seg varer, og hos dem er det mulighet å gjøre innkjøp i pausene.

På noen av møtene invitererer vi erfarne quiltere til å holde foredrag hos oss. Det hender også at vi har arbeidsmøter, hvor medlemmene har med seg tråd, saks og nål og får utlevert stoff etc. og instruksjon.

Vi har tre komitéer; Kurskomité, Turkomité og Valgkomité.

På høsten arrangerer Horten Quiltelag vanligvis kurs etter ønske fra medlemmene. Turkomitéen pleier å arrangere en sommertur hvor vi besøker minst en Quiltebutikk og henter inspirasjon fra utstillinger og håndverkssteder.

Det hender også at vi arrangerer egne utstillinger av medlemmenes arbeider. 

Bli medlem hos oss

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som medlem.

Medlemsavgiften kr 300 pr kalenderår settes inn på konto 2450.22.22100

Send e-post til Horten Quiltelag: lillelen@online.no E-posten må inneholde informasjon om fornavn, etternavn, adresse, postnr, poststed, telefon og
e-postadresse
.

Du kan også ta kontakt med vår kasserer
Lill Helén Furdal, Foldenveien 10, 3186 Horten,
Mobil 958 21684.

Hostkurs

Vi har høstkurs en helg i oktober hvert år. Det er alltid to kurs å velge mellom. Offentliggjøring av kursene kommer på marsmøtet hvert år. Da fører vi det her på hjemmesiden også. Det blir påmelding på møtene i mars og april. Har du ikke anledning til å komme på disse, må du ta kontakt med kursansvarlig for å melde deg på. Ved påmelding får du kontonummer. Betaling for kurset er i begynnelsen av mai. Du er garantert plassen ved innbetaling av kursavgift. Er det ledig plasser på kurs, så tar vi påmelding inntil det er fullt. Selv om kurset du har lyst til å gå på er fulltegnet kan du sette deg på venteliste. Hvis noen melder avbud går plassen til den som står først på ventelisten. Er det ingen på venteliste må den som melder avbud betale for kurset.

Kommende aktiviteter

No upcoming events