Horten Quiltelag

Anno 1996

Bakeliste

BAKELISTE HORTEN QUILTELAG 

For hvert medlemsmøte er det medlemmene som på omgang sørger for noe å bite i. Denne bakelisten rullerer og uansett blir ditt bidrag satt stor pris på!  

De som baker blir kontaktet av Inger Lindtvedt pr. mail eller telefon før møtet.

Kommer det noe i veien slik at du ikke kan bake,  er det fint om du selv bytter dato med en annen av medlemmene. Hvis det ikke lykkes, så vil vi gjerne vite det: gi  tilbakemelding til Inger, tlf 452 52 126.

Bakerne kommer 30 minutter før møtet og hjelper til med bord og stoler. Etterpå er dere med på opprydningen. Takk skal dere ha!

 

  

Bakeliste 2014

3.mars 2014

Solfrid Pedersen

Nina Roberg

Lisen Solhøy

Aud Søby

 

 

7.april 2014

Inger Teie

Nina Theodorsen

Johane Thrane

Vigdis Varlo

 

12.mai 2014

Inger Wall

Ingrid Worren

Grethe G.Ødegaard

Bente Alexandersen

 

Hostkurs

Vi har høstkurs en helg i oktober hvert år. Det er alltid to kurs å velge mellom. Offentliggjøring av kursene kommer på marsmøtet hvert år. Da fører vi det her på hjemmesiden også. Det blir påmelding på møtene i mars og april. Har du ikke anledning til å komme på disse, må du ta kontakt med kursansvarlig for å melde deg på. Ved påmelding får du kontonummer. Betaling for kurset er i begynnelsen av mai. Du er garantert plassen ved innbetaling av kursavgift. Er det ledig plasser på kurs, så tar vi påmelding inntil det er fullt. Selv om kurset du har lyst til å gå på er fulltegnet kan du sette deg på venteliste. Hvis noen melder avbud går plassen til den som står først på ventelisten. Er det ingen på venteliste må den som melder avbud betale for kurset.

Kommende aktiviteter

No upcoming events